resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2638
    yanulmuyorsam zamaninda* rakibi pellegrini’ye atifta bulunup “beni malaga gibi kucuk kuluplerde calisirken gormeyeceksiniz” gibisinden birsey demisti. tabi fenerbahce haberleri dogruysa bu soz baya ironik olur.

    gelgelelim fenerbahce’ye gelmesi zamaninda mesut ozil ve jesus gelirken zerre korkutmamis beni tedirgin eder mi eder. yalan yok. eger emeklilik/arabistan oncesi parayi cukkalamak icin geliyorsa o zaman cok iyi olur, cumbusu hep beraber izleriz. yok ama meydan okumaya geliyorsa sıkıntı olur zira yaslari 38 ve 36’ya dayansa bile elinde biraz ise yarayan dzeko-tadic ikilisi, orta sahada fred-syzmanski, az biraz irfan ve geride ferdi gibi oyuncularin -kalorifercinin aksine - saygisini kazanacagindan bize sıkıntı çıkarabilir. tahrikci mert hakan’i real’de sergio ramos’u kullandigi gibi faul yaptirip ortami germek icin kullanacaktir.

    jorge jesus’un aksine defansi seven bir hoca olup son yillarinda defansif oyunla premier ligi, avrupa ligi, ve konferans liglerini kazandi. bu sene -1 dakika oynanan super kupa maci haric - fener derbilerinde rakip acik oynamadigi icin bizim de planlarimiz suya dustu. kaloriferci son macta da bizi iyi kitledi. jose mourinho’nun bize karsi tarzi da ayni olacaktir.

    o yuzden umarim sadece parayi cukkalamaya geliyordur. eger meydan okumaya da geliyorsa umarim turkiye macerasi frank rijkaard 2.0 gibi olur da tadic’le fred’le cengiz’le otobus cekerken bulur kendini.**
App Store'dan indirin Google Play'den alın