resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2537
    kendisini cok severim, dunya bir numarasi olmus bir isim. real madrid ile tarihin en iyi oyuncusu messinin barcelonasini defalarca yenmistir. unutulmaz demecleri, gol sevincleri, basardiklari ile adini tarihe yazdirmis, dunyanin neresine gidersen git futbola ilgi duyan herkesin taniyacagi bir kariyer.

    fenerbahce’ye gelme kararini hayretle karsiliyorum. simdi soruyorum:

    1)iki senedir dis gucler yuzunden sampiyonlugu kaybettigini iddaa eden bir takim ile ne hedeflemektedir?
    2)bu sezon super kupa finaline cikmama karari hakkinda ne dusunuyor? seneye turkiye kupasinda yarisacak mi?
    3)baskaninin cok degil iki hafta once kazandigi bir mactan sonra yaptigi aciklamalari, sahada girdigi tripleri gordu mu? ne dusunuyor? bizler serefsiz miyiz?
    4)kaybettigi yarista rakibinin haketmedigini, kendisinin hakettigini ve gercek sampiyonun kendisi oldugunu soyleyen bir dusunce yapisi hakkinda fikirleri nelerdir? zamaninda real’de chelsea’de inter’de kaybettiginde rakiplerine boyle ithamlarda bulunmadi, simdi geldigi yer kazanamadigi surece kazanana sallayan, kendini sampiyon ilan eden bir yer, kendi tutumu ne olacak?
    5)fenerbahce ile neyin yarisini verecek? stadin etrafinda, antreman urunlerinde, taraftarlarda gordugu logoda 5 yildiz varken sahaya ciktigi formada yildiz yok, gecen seneye kadar 3 yildiz vardi. 10 sene once hedef 4.yildiz diyen bir baskani var, fenerbahcenin kac yildizi, kac sampiyonlugu var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın