• 8879
    insanların çoğu bilmez, 70lerin ortasında feto palazlanmaya başladığında hep desteği fenerbahçe üzerine olurdu, feto ortaya çıktığında fener sürekli medyada filmlerde yer almaya başladı, biz 14 sene şampiyon olamadık.

    15 temmuz akşamı kulüp üyeliğinden silinen, kulüpten uzaklaştırılan kaç kişi var bi bilseniz. aziz yıldırım bile kendi söyledi bunları, ali koç’un listesinde hala fetocular var.

    bizde 1-2 futbolcu vardı, bunları da tarihinden uzaklaştırdı galatasaray. doğru ya da yanlış orası ayrı konu. ama açıkcası o dönemler bile bizim ailede, çevremizde bu futbolcular pek sevilmezdi. tahammül edilirdi, ailem bize final dershanelerinin önünden bile geçme derdi, biz oralarda kavga ederdik bunlarla. bilen bilir adnan polat’ın neden hakan şükür’ün kulübün önünden bile geçmesini istemediğini, genç oyuncuların bunlardan etkilenmesinden ne kadar çekindiğini.

    adamların listelerinde hala fetocular var. hala her yerde bize dönüp himmet ve dua ile dediklerinde sinirleniyorum. böyle iki yüzlülerdir bi çoğu. bu yapı ülkenin her yerine girmişti, sanki fenerli futbolcular yokmuş bi kendileri atatürkçüymüş gibi davranmalarına oldum olası kıl olmuşum. ki zamanında başkanları da atatürk’e suikast girişiminde bulunanların başındadır. fetonun olimpiyatlarına da kimlerin platin sponsor olduğunu herkes biliyor.

    bu ikiyüzlülüklerinden çok sıkıldım artık ben. mourinho konusunda gelince, gelse de gelmese de fark etmez ama emin olun gelirse bizim açımızdan daha iyi olur. rekabet bizi yükseltir ve avrupada başarılı olmamızı sağlar. bu sezon fenerin 99 bizim 102 puan almamızdakş en büyük sebep bu rekabetti zaten.

    bizim artık fenerbahçe’ye hak ettiği değeri verip onları bi anadolu takımından farksız görmemiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın