aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Semih Şentürk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 312
    profesyonelliği yanlış anlamış galatasaray taraftarının gelmesini istediği fenerbahçeli. profesyonellik kısmı taraftarı değil, semih'i ilgilendirir. o alacağı paraya bakabilir, belki de bakmaz bilmiyorum. belki fenerbahçeye kılçık atmak için bize gelmek isteyebilir. beni ilgilendirmez. profesyonel futbolcu takım tutmaz, giydiği forma için çalışır, hakkını verir. ne kulübü, ne taraftarı kazıklamaya kalkmaz. açıkça bu dünyadaki en büyük rakibimizi tuttuğunu söylemez, söylese de bize gelemez.
    ben zamanında selçuk yula'nın da bizde oynamasından nefret etmiştim, aynı şekilde baliç'in de sarı-kırmızı formayı giymesinden nefret etmiştim. selçuk efendi almanya'dan dönmek istediğinde fenerbahçe onu istememiş, mustafa denizli kendisine kucak açmıştı. baliç de hiç bir zaman "kefen giyerim galatasaray forması giymem" dediğini kabul etmedi ama red de etmedi.

    semih gözgöre fenerbahçeliyim derken ne işi var galatasarayda. yok mu koca dünyada fenerli olmayan santrafor. gelirse büyük protestolar olacaktır. zaten seneye iyice karışık olacak tribünler.

    oldu olacak emre b., volkan demirel, selçuk şahin, bilica, baroni, lugano da gelsin. hatta hiç hız kesmeyelim, hukuk işleri için şekip mosturoğlu, başkanlık için aziz yıldırm, o kabul etmezse ali şen gelsin. **

    kim gelirse gelsin beni galatasaraydan soğutamaz, uzaklaştıramaz. ama kızgınlıktan delirtebilir.

    semih'e galatasaray forması giydireceklere allah yardım etsin, zira çok ihtiyaçları olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın