resim
Karim Benzema
Takım:Al-Ittihad
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.85
Uyruk:Fransa
  • 443
    fenerbahçe'ye gelmesini kesinlikle istemeyeceğim isim. ligde dengeleri değiştirir. ayrıca ikonik bir isimdir, hazır yeni nesli galatasaraylı yapmışken böyle isimlere gerek yok. 36 yaşında olsa da dzeko ile kıyaslanamaz. icardi'nin ve dzeko'nun rüyasında göremediği seviyelerde uzun süreler oynamıştır. inşallah transferini yapamazlar.

    edit: benzema da hafife alınıyor sanırım. kibre gerek yok. adam 14 sene real madrid gibi bir kulübün santraforluğunu yaptı. türkiye'ye gelmiş en büyük yabancılardan drogba'nın epl'de 104 cl'de 44, eto'nun la liga'da 162 cl'de 30 golü var. benzema'nın la liga'da 238 golü yanında 119 asisti cl'de 90 golü 30 asisti var. fenerbahçe'ye transfer olursa sakatlansın ya da yaşı sebebiyle yatışa geçsin diye dua ederiz. hiç gerek yok böyle işlere.

    edit 2: adamın maaşı senelik 200 milyon euro'ymuş. haberin kolpalığını ispat etmeye gerek kalmadı. ha ali koç tüpraş'ı benzema'ya vermeye karar verdiyse eğer 200 milyon euro'ya benzema'dan daha iyisini de bulabilir. misal mbappe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın