• 335
    barış alper yılmaz: 2 milyon euro bonservis, 2. ligden transfer, düşük maaş, yüksek hırs ve çalışkanlık.
    kerem aktürkoğlu: bonservissiz, 3. ligden transfer, düşük maaş, yüksek hırs ve çalışkanlık.
    abdülkerim bardakcı: 2,5 milyon euro, süper ligden transfer, ortalama maaş, yüksek hırs ve çalışkanlık.

    galatasaray'ın ilk 11'ine girebilen beklentileri aşan yerli anadolu futbolcu transferleri bunlar. bu örnekler bize bir şey anlatıyor. mümkünse bonservis vermeyeceksin, veriyorsan o anki ederini vereceksin, oyuncunun kıçını kaldırmayacaksın. süper lig kadar 2. lig ve 3. lige de bakacaksın. ve en çok da oyuncunun karakterine ve çalışkanlığına bakacaksın.

    istisna berkan'dır. ona verdiğimiz bonservisi ne zaman unuttuk, ona karşı acımasız olmayı ne zaman bıraktık, o zaman bizim futbolcumuz oldu. berkan da karakter itibariyle yanlış transfer değil, yanlış anlaşılmasın.

    bizim anadolu kulüplerini zengin yapma yükümlülüğümüz yok. bu kulübün yeni yiğit gökoğlan, yekta kurtuluş, tarık çamdal gibi oyunculara ihtiyacı yok. 1 milyon euro etmeyecek oyunculara 5 milyon euro vermemize gerek yok. galatasaray'a gelince kendini bir şey sanan tembel oyunculara ihtiyacımız yok.

    2024-2025 yaz transfer döneminde de anadolu kulüplerinde birçok oyuncunun ismi bizimle geçiyor olacak, hele hele 12 yabancı oyuncu kuralında. ama geçmişimize bakıp ders almamız gerekiyor. çakılacak bir isim varsa bırakın fener'e beşiktaş'a trabzon'a çaksınlar. oyuncu buluruz, merak etmeyin.

    edit: abdülkerim'e bonservis eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın