• 199
    eksiklerimiz ve fazlalıklarımız belli. ilk etapta kadro korunacaksa emin bayram ya da metehan mutlaka kadroda tutulmalı. yunus akgün'ün nasıl döneceğini bilmiyoruz. deneme süreci devam edecektir.
    sağ bek ihtiyacımız mevcut. 1 yerli ve 1 kaliteli yabancı ile orayı kotarmamız lazım. dubois'in bize vereceği pek bir şey yok gibi.
    1 yerli sol bek bulmamız şart.
    asıl çokomelli kısım orta saha. torreira kalacak allah izin verirse. yanına mutlaka kalifiye 2 adam almak şart. kerem d.'nin pasaport durumu ne olacak bilmiyorum. eğer yerli statüsü devam ederse 1 net yabancı lazım. berkan ve kerem d. ikame için iyi isimler. sergio ne olur bilemiyorum. kendisini seviyorum ancak bizim oyunumuz tempo oyunu. artık götüremeyecek gibi.
    mertens babanın ise 12 yabancılı kadroda olması kafamı çok kurcalıyor. zaten yerine mutlaka tempo yapan ve inceci bir adam almak şart.
    kanat opsiyonlarımız şu an dolu. gidecek oyunculara göre şekil vereceğiz oraya.
    kerem a., barış alper, yunus akgün, zaniolo, zaha, tete, ziyech. 7 kalifiye isim var orada. burada sayıyı düşürüp fizik kaliteyi arttırabiliriz. içimizden de yapabiliriz. çok transfer elzem değil oraya şu an.
    icardi ikamesi için bence yetenekli yerli oyuncular alınmalı. kontenjan var ve adam sakatken bile oynamak için can atıyor.
    bu bakımdan zor da olsa enis destan ve erencan yardımcı isimlerini çok görmek isterim takımda.
    inşallah şampiyonlar ligi ön elemesinin geçilmesi beklenmez. bu sezon geçen sezondan daha zor olacak. çünkü takımın yarısı milli takımlara gidecek ve dinlenme fırsatı bulamayacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın