• 197
    tete ve zaha'nın kontratlarından çıkmamızın şart oğlu şart olduğu dönem.
    kimileri tete hakkında hem yedek beklemeyi sorun etmemesi hem de potansiyelli olmasından dolayı kalması yönünde fikir beyan ediyor fakat 3 milyon euro maaş verdiğimiz bir adamın ben 70. dakika sonrası oyuncusu olmasından fazlasını beklerim şahsen. bizim öyle bir lüksümüz olmamalı.

    zaha-tete ikilisinden çok ciddi gelir de beklemiyorum nitekim tete'nin pazarı düşüşte. yine de ikisinden toplam 15-20 milyon euro kazanabiliriz.

    bence asıl önemli olan ve zaman içindeki gelişmelere göre netlik kazanacak durum davinson sanchez ve victor nelsson ikilisi. davinson'a napoli başta olmak üzere büyüklerden ilgi olduğunu biliyoruz, nelsson da bir ara ayrılmak istiyordu. şu an ne durumdayız, ikisi de kalır mı yoksa ikisiyle de gelecek yüksek rakamlı teklifler durumunda vedalaşma ihtimalimiz doğabilir mi, soru işareti.

    bunun dışında en kritik ve mühim olan konu bence parayı sağ bek ve 8 numaraya gömme mecburiyetimiz. keşke orta saha için ross barkley olsa diye bekliyorum ama ihtimali düşük. geçen sene olmayan youri tielemans'tan bu yana 8 hasretimiz devam ediyor. sağ bekte de her türlü transfere okeyim, özellikle de sacha boey veya derrick köhn tarzı scout izlemesi sonrası yapılabilecek transferlere.

    fakat genel olarak okan buruk hocamın ve kurmaylarının ne kadar ince ve detaylı çalışma yapmaları gerektiğinin farkında olmalarından dolayı ben gayet rahatım. ekibe ve yönetime güvenim sonsuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın