• 193
    nelson-davinson birlikte giderlerse bir net sağ stoper, emin bayram ve bir de hem sol stoperi hem de sol beki yedekleyebilecek bir transfer lazım. biri kalırsa zaten yeri belli ve bir transfer eksik yapılır.

    kaan ayhan tarzında ama kapasitesi daha yüksek ve çok daha atletik bir sağ bek transfer edilmeli ki bu sağ bekin defansif yönü çok güçlü olmalı ama topla becerisi kaan kadar olmasa bile olur.

    mertens'i ve demirbay'ı aynı anda yedekleyebilecek bir transfer ile torreira ve demirbay'ı aynı anda yedekleyebilecek 2 transfer yapılmalı. epey zor bir şey söylediğimin farkındayım elbette ama ya bu tarz iki oyuncu ile bir çözüm üreteceğiz ya da 3 futbolcu transfer etmek durumunda kalınacak. 2 transfer ile çözüme gitmek ve palyatif önlemler olarak kaan ve berkan'ı rotasyona dahil etmeliyiz.

    mertens, yunus, aktürkoğlu, zaha, barış ve ziyech altılısını takımda tutup geri kalan hepsini gönderebilecek mali gücümüz varsa bence bu altılı 60 maça çıkması muhtemel galatasaray'ı çekip çevirebilecek bir oyuncu grubudur. hiçbir futbolcuyu as veya yedek olarak değerlendirmemek lazım. dönem dönem sıçramalarla hepsinden maksimum verimi alabilecek bir hocamız var. zaha ve ziyech'e güzel bir teklif gelirse elbette gönderilebilir ama barış'a astronomik bir teklif gelmediği sürece barış takımda kalmalı. aktürkoğlu için durum başka bence orada kendisine sorulmalı. kendi geleceğine o karar vermeli ama 3-5 kuruşa da satılamaz elbette.

    bunun dışında yaşı maksimum 23 olan ve daha olmamış bir pivot santrafor alınırsa çok başarılı bir dönem geçirilmiş olur.

    elbette oğuz, dinkci , emirhan gibi isimlere de gidilmeli. mesela emirhan orta saha rotasyonuna direk uygun görülebilir belki ama dinkci barış gitmeden takıma giremeyebilir. ya da zaha satılmadan. bu tür dengeler bu iletinin konusu değil. olayın çok içinde olmak lazım bunun için ama fatih demireli gibi bir güce sahipken kullanmamak olmaz. barış alper gitmeden yeri elbette dolmalı ama ana rotasyonda kullanamayacağımız bir genç yetenek kiralık gönderilmek üzere ikna edilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın