• 185
    tahminlerime göre takımdan ayrılacak isimler:

    - aurier
    - n'dombele
    - vinicius
    - zaha
    - nelsson
    - k. aktürkoğlu

    kiralıktan dönerek takımdan ayrılması muhtemel olanlar:

    - zaniolo
    - h. dervişoğlu
    - cicaldau
    - batuhan şen
    - baran aksaka
    - mathiass ross
    - ışık kaan arslan
    - berk balaban
    - taylan antalyalı

    kiralıktan dönüp bir şans daha bulması muhtemel olanlar:

    - dubois
    - emin
    - yunus
    - metehan
    - morutan
    - yusuf demir
    - eren aydın
    - siraçhan nas
    - kazımcan

    yani epey bir oyuncu hareketliliği bizi bekliyor. çok fazla kiralık oyuncumuz var, bunlar içinde gelişim gösterenlerin sayısı ise maalesef çok az.

    gidecek yabancıları da düşündüğümüzde yabancı kontenjanında sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. ilk on bire bir sağ bek, bir 8 numara ve bir 10 numara şart, bunların yabancı olması gerekiyor çünkü piyasada bu bölgeleri dolduracak iyi yerli yok. bunun dışında sol bek yedeği, 6 numara yedeği, santrfor yedeği ve iki kanadı da yedekleyebilecek oyuncu dışında transfere gerek yok. tabii beklenmedik ayrılıkları hesaba katmak lazım. bir anda barış alper'e çıkarıp 35 milyon euro verir bir takım ve bu sefer sol kanat da almak gerekir.

    her şeyden önce fırsat transferi denilen saçmalığın çok az olduğu bir transfer dönemi görürüz umarım. boey, nelsson, barış alper ayarında gelişime açık oyunculara daha fazla yatırım yapılması gerekiyor. sezon içindeki molde, kopenhag ve sparta prag maçlarında fizik olarak ne kadar ezildiğimizi unutmayalım. o yüzden takımın yaş ortalamasını düşürüp fizik kapasitesini artırmak şart.

    edit: taylan ve kazımcan eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın