• 186
    nasıl geçeceğini tahmin etmesi zor transfer dönemi.

    o sebeple ben gönlümdeki stratejiyi yazayım. öncelikle hala bonservisi bizde olan ve katkı alamadığımız çok fazla isim var. yeni gelecek transferlerden daha önemlisi bu oyuncularla yolumuzu ayırmamız. bana göre kesinlikle göndermemiz gereken oyuncular zaha, tete, oliveira, kazımcan, halil, morutan, yusuf, taylan, ross ve cica. ndombele, vinicius, ve aurier kiralaması bitecek yollarımızı ayırmamız gereken isimler. gitmesi muhtemel isimlere kadroda yer verip gitmeleri durumunda yerlerine transfer bakılması gerektiğini düşünüyorum.

    bu senaryoya göre beklediğim 28 kişilik takım;
    muslera, günay, jankat
    kaan, dubois, ali turap, apokerim, sanchez, nellson, emin, metehan, köhn, transfer
    torreira, transfer, demirbay, berkan, eyüp
    kerem, barış, ziyech, yunus, mertens, zaniolo, transfer
    icardi, transfer transfer

    kesinlikle gönderilmesi gerekenler dışında kimseyi gönderemediğimiz durumda 5 transfer yeterli olacaktır. bu transferler için istediğim isimler ise;
    sol bek için rıdvan yılmaz
    ortasaha için adrien rabiot
    kanat rotasyonu için oğuz aydın
    forvet ve benzer roller için michy batshuayi ve yusuf yazıcı

    gitmesi muhtemel isimlerden zaniolonun ayrılması durumunda mertensle rekabete girecek hatta mümkünse formayı alacak bir on numara, kerem aktürkoğlunun ayrılması durumunda ilk onbire yazılacak kalitede bir sol açık, sanchez ya da nellsonun ayrılması durumunda apokerimi tamamlayacak ilk on bir oyuncusu, her ikisinin birden ayrılması durumunda biri yerli olacak şekilde stoper transferi ve son olarak dubois nın ayrılması durumunda defansif yönü kuvvetli, formayı giydikten sonra bırakmayacak kalitede bir sağ bek transferi yapılmalı.

    gönderilmesi muhtemel oyunculardan beklediğimiz teklifi alamadığımız takdirde fazla bonservis maliyeti olmayan maaş yükü görece fazla 5 oyuncu kadromuzu tamamlayacaktır. oyuncularımıza iyi teklif gelir de yollarımızı ayırırsak bahsettiğim kalitedeki oyuncuları almak için elimizde maddi imkan olacak. nokta transferler için vizyoner, soğukkanlı, ikna kabiliyeti yüksek bir isme ihtiyacımız var. bu noktada tüm kapılar erden timura çıkıyor. galatasarayın ihtiyaç duyduğu hiç bir isim galatasaraydan çekip gidemez. fatih terim dahi kovulmuştur ancak ihtiyaç olduğu halde çekip gitmemiştir. o yüzden başlatılan bu güzel hikayeyi devam ettirmek erden timurun asli görevidir aksi takdirde vebali büyük olur.

    hedef 25
App Store'dan indirin Google Play'den alın