resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9492
    taraftarların içini rahatlatmak için değil, bilgi olarak söylüyorum; kendisi taraftara kırgın olduğu için değil kontratından mutsuz olduğu için ayrılmak istiyor. özellikle icardi, zaha gibi futbolcuların kontratıyla kendisi arasında uçurum olduğunu biliyor ve bunu kabul etmiyor. bakarsınız bir anlaşma zemini bulunabilir, bu işler belli olmaz.

    galatasaray şu açıdan haklı, sözleşmesi zaten bir kez yenilenmişti her iki senede bir sözleşme yenilenecekse sözleşmeler neden yapılıyor? kerem şu açıdan haklı, yaşı 26, iyi bir kontrat almak için tam doğru yaşta, ilerleyen yıllarda herhangi bir performans düşüşünde hayatını garantileyecek bir sözleşme yapamama riski var çünkü mevcut kontratı tl ve bu seviyede çok komik bir rakam.

    he taraftarın kendisine yaptığı ayıp mıdır? sonunda kadar ayıptır ve kerem asla protestoyu hak edecek bir futbolcu olmamıştır, asla da olmayacaktır benim gözümde. bilakis şimdiden tarihimizde yeri olacak bir futbolcu olmuştur. ama ayrılma kararını finansal nedenlerle alıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın