resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9473
    norveç'te elemanın birisiyle röportaj yaparken, "norveçliler yaşamlarından memnun mu?" diye soruyor sunucu. adam da, "tabii ki tüm norveçliler mutlu değil ama şunu biliyorum: bir insan norveç'te mutlu olamıyorsa dünyanın hiçbir yerinde mutlu olamaz."

    bu galatasaray için de geçerli. bu taraftar birazcık çaba gösteren herkesi baş tacı ediyor. tüm sezon yatan ndombele'yi de alkışlıyor bu taraftar, tete'yi de. ama yeri gelince icardi'yi de eleştiriyor, kerem'i de. beklenti büyük olduğu için kerem'e daha çok homurdandı taraftar, bazen ölçüyü de kaçırdılar belki ama o vakitten sonrasını kerem'in kendi içinde çözmesi gerekiyordu. gönlünü almak için en çok uğraşılan da kendisi oldu ama bununla başa çıkamıyorsa yapacak bir şey kalmıyor maalesef.

    2,5 yıl takımı çok katkı verdi, çok emeği var ama kendisinin futbolu bırakacaktım neredeyse dediği noktadan buralara getiren de galatasaray ve galatasaray taraftarıdır. borçlar karşılıklı ödenmiştir diye görüyorum kendimce. gittiği yerde çok başarılı ve mutlu olur umarım. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın