• 36
    dün* oynandı bitti. asıl maç 15-20 dakika kadar geç kalan bir arkadaş**** yüzünden tekrardan başladı. ben oyuna girene kadar sözlük 5-2 galipti. maç 1 farklar bitti. ne kadar da etkiliyim canım, aziz yıldırım yarın basın toplantısında beni hedef gösterir sanırm.

    ben bu maçı hiç anlamadım. belgarath şahane goller attı, feanor çalımlar attı, cracks güiza'yı aratmadı, toka top bize geçer geçmez rakip kaleye depar attı, awenger hem orta saha hem kaleci oynadı, tcoskun kamyon çarpmasına rağmen maça devam etti, captano dır dır konuştu. her şeyi yaptık ama sadece 1 farkla kazandık.

    sebebi var: önce toka rakibe geçti, fark daha da açıldı*, sonra toka bize areyouplayer tekyumruk'a geçti. tam o sırada bizden bazı arkadaşlar* capo istersen rakibe ben geçeyim dedi. ben de her zamanki fatih hoca tavrımla, farketmez 11 kişi çıkmıyor muyuz dedim. ancak anlaşıldı ki, rakibe verilmemesi gereken ilk adam areyouplayer'miş. tek başına tekyumruk'u maça ortak etti. son dakikada golü atmasaydık deplasmandan puan bile alacaklardı.

    bir de maçla ilgili, çok önemli gelişmeler olacak azzzzz sonraaaa olayı yalan çıktı. tipik show tv haber bülteni işte*. maçtan sonra sözlük takımı kendi arasında, tekyumruk kendi arasında muhabbet etti, sigara içtik konu kapandı. aslantepede grup kuralım gibi konular konuşulmadı. gerçi grup kuralım konusunu tcoskun sürdürmek istediyse de mevzu yürümedi.
    gece bitmiş gibi dursada, biz bana maçta bacak arası atmayan kardeşim feanor'la galatasaray sözlük halı saha maçı resmi birahanesi çarkıfelek'te muhabbete devam ettik. öpüşmeden ayrıldık, iyi yaptık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın