resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9424
    şampiyonluğu ilan ettiğimiz 26 mayıs 2024 konyaspor galatasaray maçı sonrası yayıncı kanala verdiği röportajda 3 aydır sosyal medya paylaşımı yapmadığını, kendisine gelen haksız eleştirilere çok kırıldığını söyleyen kaptanımız.

    öncelikle fatih terim zamanında, kötü sezonumuzda, formayı tırnaklarıyla kazıya kazıya aldığı günden beri kendisine tek kelimeyle hayranım. kale ağzından tribünlere gönderdiği pozisyonlarda da, kaybettiği toplarda da ağzımı açıp tek laf etmedim ya da en fazla "yapma be kerem" demişimdir. fakat şampiyon olduğumuz maçın sonunda bu kırgınlıklardan bahsetmesini ben şahsen yanlış buldum. birincisi hiç gerek yok, ikincisi ise zaten futbolcuysan, hele ki büyük camiada oynuyorsan kulaklarını yıkıcı eleştirilere tıkaman lazım. yapıcı eleştirileri de alıp kendini geliştirmen şart.

    kerem'in 3-5 taraftara neden bu kadar gücendiğini hiçbir zaman anlamadım, anlamayacağım da. bu kırgınlığı neden galatasaray taraftarının tamamına veya camiaya genelleyip böyle bir ruhsal çöküntüye veya tükenmişlik sendromuna girdi onu da bilmiyorum. keşke karşılıklı otursak da kahve eşliğinde bana bunları bir anlatsa. okan hocam kendisiyle mutlaka konuşmuştur uzun uzun, keza erden başkan da. buna rağmen bu "kırgınlık"tan kendini sıyıramamış olması da değinilmesi gereken diğer bir nokta.

    umarım bu konuyu arkasında bırakır ve kendini galatasaray'a hizmete adamaya devam eder. çünkü takımın en değerli ve en özel 3-4 oyuncusundan biri.
    çünkü kazanılacak şampiyonluklar, alınacak kupalar, yazılacak tarihler çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın