• 352
    biraz hatırlamaya başladığımdan beri 30 tane süper lig sezonu izlediysem, bunların yarısında şampiyonluk düğümü son haftaya kalmıştır. son maça ipler elinde çıkacağın, kazandığın ya da puan aldığın taktirde kupayı kaldıracağın senaryo hemen her takım için sezon başı hayalidir.

    bu sezon bu hayalimize ara ara gelen korkulu rüyalar da eşlik ediyor. bunun müsebbibi de sondan bir önceki hafta derbide aldığımız skor ve ondan da önemlisi oynadığımız felaket oyun.

    biz buraya kadar tüm maçlara yüksek konsantrasyon ile çıktık. 17 maçlık seriyi de her maçı dünyanın en zor maçı görerek yaptık. odak bir defa bayern maçı sonrası dağıldı, hatay cezayı kesti. ikinci defa da fark 6 puana çıktığında dağılmış olacak ki skordan bağımsız olarak takımın sahaya her şeyini verdiğini hissedemediğimiz bir derbi oldu.

    ama artık son maça geldik. akıllar başka maçta olamaz, bu iş bitti gözüyle bakılamaz. dünyanın en zor maçı olan, 119 yıllık tarihimizin en mühim maçı olduğu aşikar konya maçını da alarak 92-93, 93-94, 07-08, 11-12, 17-18 sezonlarında olduğu gibi elimizdeki ipleri sıkı sıkıya tutacağımızı ve kupanın bağını çözeceğimizi canı gönülden umut ediyorum.

    biz her maç öncesi bin tane şey konuşuruz, tartışırız ama her zaman son sözü sahaya çıkan takım ve hoca söyler. inşallah yarın söyleyecekleri sözler bizim dilimize de yansıyacak, bizi tekrar sokaklara dökecek ve yaz mevsimini galatasaraylılar için apayrı keyifli yapayacaktır. yolunuz açık olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın