resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 10778
    19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçında işlemeyen şeylerin tek sebebi gibi davranılan oyuncu. torreira hariç o gün iyi oynayan futbolcu olduğunu da düşünmüyorum. hepsi sınıfta kaldı, hepsi.

    milan baros, burak yılmaz ve bafetimbi gomis. yakın tarihimizin iyi performans veren ve 2 sezonun üstünde galatasaray'da oynayan santrforları bunlar. hepsinin ortak özelliği ne biliyor musunuz? fenerbahçe'ye galatasaray formasıyla sıfır gol atmaları. bakınız üçünün totalde belki 30 maçı vardır fenerbahçe'ye karşı ve sıfır gol. icardi'nin ise bizim taraftara göre derbilerde boş geçme lüksü yok. önceki santrforlarına bakıp öyle yargılayacaksın bu adamı. sanki icardi'den önce icardi muadili golcün vardı kulüpte. seferovic'le acı çekiyordun. 38'lik gomis'e muhtaçtın. ne çabuk unuttunuz? 1,5 sezonda derbiler tarihinin en golcü yabancı futbolcusu olmuş adamı bir kalemde yargılamak böyle kolay olmamalı.

    icardi hiçbir zaman yüzde yüz olmayacak. yüzde yüz olacaksa galatasaray'a gelmezdi, kimse kusura bakmasın. süper lig tarihinin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu hagi'yi son anda galatasaray almasa meksika ligine gidiyordu. aldık da kötü mü oldu? efsanenin efsanesi oldu. hanginiz alex'e kötü futbolcu, fener'e zarar verdi diyebilir? ama fenerbahçe tarihinin en iyi futbolcusu alex'i de avrupa'dan kimse transfer etmeye kalkmadı nedense. bunlar özel futbolcular. salt yetenekleri diğer zaaflarını kapatabilir. takımı onun üzerinden kurarsan da fark yaratır. icardi de öyle, sakat haliyle 30 gol katkısı, normal işler değil tabi ki. bunlar pastanın üzerindeki çilek. pastanın tadı bozuksa çilekle onu düzeltemezsin. git sorumluyu başka yerde ara.

    karar vereceksiniz. çamaşır makinesi mi istiyorsunuz gol makinesi mi? gomis sonrası bulduğumuz santrforlara bir bakacaksınız. sonra titreyip kendinize geleceksiniz. avrupa'da bile santrfor yok, adam icardi'ye kafayı takmış. delirmiş olmak lazım bunun için. bulacağın maksimum isim gomis. gomis de icardi'den iyi değil kardeşim.

    24-25 sezonunda benim de kendisinden tabi ki beklentim var. bu halinden sakat olduğu için şikayetçi olabilirim. sağlıklı bir icardi görmeyi ben de arzuluyorum. bakalım göreceğiz ne olacağını. ama en büyük aşklar nefretle başladığı gibi en büyük nefretler de aşkla başlarmış. taraftarla ilişkisi bu noktada belirleyici olur. gitmek isterse de anlarım kendisini. çünkü bu ligin kirli şebekesi penaltısıyla sayılmayan golüyle kendisine git dediği gibi taraftarı da varolan fedakarlığı görmezden gelip ilk fırsatta adamın tepesine biniyor. bize fazla kendisi. bize vinicius'un biraz daha iyisi yeterli. galatasaray taraftarının çapı daha fazlasını hayal ettirmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın