• 273
    öncelikle söylemem gerekir ki ben takımımıza sonuna kadar güveniyorum. ne yapıp edip maç sonrası şampiyonluk kutlatacaklardır bize.

    ancak psikolojik olarak çok zor bir maç. rakip konyaspor değil 3. lig takımı da olsa golün geciktiği her dakika oyuncularımızın stresi artacak ve dizlerinin bağları çözülmeye başlayacak. benim diyen futbolcu bakışları ve davranışıyla sahada "ben artık ben değilim" mesajı verecek. eski sezonlardaki kritik şampiyonluk maçlarında hep böyle oldu. yeni malatyaspor ve göztepe maçları gözünüzün önüne gelsin. boş kaleye top atarken bile tedirgin olacak oyuncularımız. penaltı kazansak penaltıyı kimse atmak istemeyecek. atmak zorunda kalan ya da atmayı tercih eden oyuncumuzun ayakları titreyecek.

    çünkü bu maçta baskı anormal bir şekilde çok büyük olacak. bu baskıya oyuncularımızın kendileri sebep oldu. eğer bu maçta şampiyonluk kaçarsa kimse hesabını veremez. mecazi anlamda çok kelle gider.

    hakem olaraksa zorbay küçük ismi söyleniyor ama bahattin şimşek olursa şaşırmayalım. ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler bence. bugün hakem belli olacak bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın