• 278
    yani ben pek başarılı olabileceğini sanmıyorum. yaptıkları şu an için ben de dahil göze hoş gözükse de aslında popülist davranışlar. sezon boyu ali koç ve avaneleri galatasaray'a karşı her türlü hakareti ederken, erden timur'u tehdit ederken, ligde her türlü şikeyi döndürürken bir kere bile suç duyurusunda bulunmuşlar mı? mhk için görevi kötüye kullanmaktan dolayı savcılığa gitmişler mi, gözlerini korkutmuşlar mı? koç'un şirketlerinde çalışan federasyon görevlilerini şikayet etmişler mi?

    valla ne yalan söyleyeyim yaptıkları bana samimi gelmiyor. ama yaptıkları geç de olsa kulüp adına doğru hareket. bizim kulübümüzün davranışı tam olarak bu şekilde olmalı. o yüzden böyle şahin yöneticilere, tuttuğunu koparan avukatlara ihtiyaç var ama başkan olarak o güveni vermiyor maalesef.

    keşke kulüpte görev alabilecek bir formül bulunsa ama böyle süheyl batum, rezan epözdemir gibi dediğim dedik adamlar her an huzursuzluk çıkarıp yönetim düzenini bozabileceklerinden dolayı güvenilmez kategorisinde. nitekim daha önce de yaşandı.

    güçlü bir galatasaray için erden timur gibi bir vizyoner, ünal aysal, adnan öztürk gibi lafı gediğine koyacak eğitimli kişiler, ali dürüst gibi sakin bir güç, fatih terim gibi ali koç'la direkt uğraşacak bir basın sözcüsü, süheyl batum gibi anında hukuki tepki verecek bir akademisyen avukat ve diğer branşlarla ilgilenecek bir kaç profesyonel karakter hayali bile güzel olur. ama şu adamları aynı odaya koy 1 saate fikir ayrılıklarından dolayı kavga çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın