• 622
    süheyl batum’u 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı sonrasında hukuki aksiyonları sahiplenmekle itham eder açıklamalarda bulunmuş yönetici.

    şampiyonluk yolunda takım tatsız şekilde ve kötü oynayarak derbi kaybetmiş, stadyum dingonun ahırına dönmüş, rakip orta sahada çalışanını dövüyor. beyefendinin ilk açıklaması başkanlık seçiminde rakibi olan süheyl batum hakkında.

    zaten sezon boyu hiç bir halta yaramamış, arada durup erden timur için seçilmiş/atanmış kavgası körüklemiş, 1 belki de 3 puanının hakem tarafından gasbedildiği hatay mağlubiyeti sonrası depremzedelerle alakalı apır sapır konuşmuşsun: belli ki ağzını açtığında saçmalayan birisin kimse mi uyarmıyor bu adamı ya.

    derbideki takımın kötü oyunu vs hakkında herhangi bir açıklama yapmak, takımı motive edip konya maçına camiayı kenetlemek yerine kulüp içi siyaset yapn bu ve bunun gibiler oldukça galatasarayda başarılar cezasız kalmayacak. biz yine şampiyon olacağız inşallah ama kendisi gibi yöneticiler sayesinde değil kendisi gibi yöneticilerimize rağmen şampiyon olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın