• 1431
    yazmak için iyice sakinleşmeyi bekledim. yoksa o sinirle neler yazabileceğimi ben de bilmiyorum.

    mağlubiyetin ilk sorumlusu dursun özbek yönetimidir. arda kardeşlerin atanmasından tut sahada olan her türlü rezaletin hesabı kendilerine yazılır.

    ikinci sorumlu erden timurdur. şampiyonluk gündeminden alıp tamamen erden timur kalacak mı gidecek mi sorusuna döndü bütün camia. konsantrasyon kaybının en büyük sorumlusu yaptığı basın toplantısı ve verdiği cevaplarla kendisidir.

    üçüncü sorumlu okan buruktur. geçen sene fener maçına tüm takım sarhoş çıkabilirdi. çünkü şampiyonduk. ama daha bitmemiş bir mücadele için 2 gün izin vermeler, takımı iyi hazırlayamamalar, oyuna çok geç ve hatalı müdahaleleri. hiç yakışmadı okan hocaya ki maçtan önce en büyük güvencem oydu.

    dördüncü sorumlu taraftardır. mert hakana gereğinden fazla önem verip boşu boşuna gerildiler. zaten şampiyon olduk havasındaydı çoğu taraftar. hatta büyük kısmı 7-0 olur diyordu. sonuçta rakibi boğamadığımız tam tersine boğulduğumuz bir maç oldu.

    beşinci sorumlu oyuncular. icardi ve demirbay başta olmak üzere ciddiyet yoktu maçta. o hırs, o adanmışlık olmayınca basan koşan fener 10 kişi yendi bizi. icardi çok büyük hayal kırıklığı oldu maçta. adam terlemedi bile. kimse kusura bakmasın icardiyi sevmek başka, icardinin oynadığı o futbola benzemeyen şeyi savunmak başka. adam bütün maç 10 kişi oynattı bizi.

    altıncı sorumlu hakem. yine aleyhimize olabilecek herşeyi yaptı. son dakikada keremin pozisyonunda var çağırabilir diye maçı hemen bitirdi. suç onda değil ama, suç bu şey maça atanırken florya arazisinin kavgasına düşen yönetimde.

    hayırlı mağlubiyet falan denmiş. böyle hayırlı mağlubiyet olmaz. 1 senenin emeğinin verildiği mağlubiyete hayırlı denmez. olsa olsa rezillik denir.

    teknik ekip, oyuncular 1 sene boyunca çok ciddi emek verdiler. gerçekten bu şampiyonluğu çok hak ettik. umarım 26.5.2024 konya galatasaray maçında bir hata yapmayız ve şampiyon oluruz da bu maç sadece anılarımızda tatsız bir olay olarak kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın