• 185
    umarım 25 mayıs seçimlerinde galatasaray’a yakışanı yaparak, camiamıza türlü hakaretler eden oluşuma karşı büyük hayranlık besleyenleri postalayacak üyeler.

    adaylardan birisi;
    her fırsatta camiamıza fetöcü, haysiyetsiz, alçak, hırsız gibi yakıştırmalar yapan oluşuma karşı her fırsatta iyi eğitimli, kıymetli aileye mensup, değerli rakibin değerli başkanı gibi övgülerle hayranlıklarını gizleyemeyen kişilerden oluşmakta. bu kişiler, bu oluşumla karşılaşsalar muhtemelen ceket ilikleyip, önlerini eğerler.

    yine bu adayın döneminde yaklaşık 2 gün önce galatasaray stadı silahlı korumalarla basılmış, kulüp çalışanları darp edilmiş, yönetim kurulu üyelerinden birisinin yüzüne karşı anasına sövülmüş ve dayakla tehdit edilmiş, bunları yapan kişi tarafından galatasaray gibi bir marka hırsızlık, ahlaksızlık, şerefsizlik ve alçaklıkla suçlanmıştır. gereken cevabı diğer aday verirken bu rezillikleri yaşatan aday utanmadan sayın, saygın, değerli ailenin değerli mensubu, kıymetli başkan gibi ifadelerle bunları yapan şahsa karşı gizli aşkını tekrar açığa vurmuştur. bu camia hiçbir zaman bu kadar aşağılanmamış, bu kadar ezilmemiştir.

    ali koç denen oluşumun hakaretlerini kendine yediremeyenlerle, bu hakaretleri yutanlar arasında yapılacak bir seçimde umarım doğru kararlar verilir. her şey başarı değildir. kaldı ki florya peşkeşi vs konular da söz konusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın