• 10078
    morali dipken ukalaca sürekli kendisine had bildirilen taraftar. külhanbeyi misiniz? 35 milyon kişilik bir topluluğun üyelerini tek tipleştirecek, had bildirecek kuvvet ve yetkiyi size kim verdi? rezil, tek kelimeyle berbat bir mağlubiyet aldık ve tüm kilit maçları kaybettik şu ana dek. ya okan hoca %100 suçlu her şeyi icardi başarmış ya da tam tersi, böyle bir argüman olur mu? okan hoca taktiği değiştiremedi, geç kaldı, ezberciydi, doğru evet. peki röportaja tenezzül etmeyen, daha yeni 17/17 yapan futbolcularımıza verilen taktik "bu sefer sahada kardiyo yapın" mıydı?

    tepkiyi istediğiniz yere kanalize etmek zorunda değilsiniz, her görüşe de katılmak, her fikri dikkate almak durumunda da değilsiniz. aksi yönde gelen eleştiriler, sizin istediğiniz kanala gitmeyen fikirler iftira ve troll artığı olmuyor. zaten kimseyi izlediğinin aksine ikna etmek kolay değildir.

    önümüzde şampiyonluk maçı var, taraftarın ağzını büzmek için bence doğru bir zaman da değil. fener maçında da herkes 5 atar 3 sayarız diyordu, çağlar bitik, fred çöp, ferdi çöpçatandı... bırakın herkes içini döksün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın