• 1428
    6 yıldır teneke dışında tek bir kupası dahi olmayan, her kulvarda ve finalde kafasına küsküyü yiyen, galatasarayımız tarafından bu süreçte defalarca şamarlanan küçük fenerbahçe için gayet sevinilesi bir sonuçla bitmiştir. bu kadar abartmaları, kenetlenmeleri ve bu kadar konuşmaları tutunacak tek dal olarak uzattığımız bu maçın sonucudur. elbette şişirecekler, büyütecekler, kabaracaklar. çünkü ellerinde başka hiçbir şey yok. tek başarısı galatasarayı yenmek olan takım ve tek başarısı rahmi koçun yediği patateste bir vitamin olmak olan mevcut başkanlarının, herkesin duyunca titrediği o soyadının gücünü bile elinden aldık. hayattaki tek başarısının dahi tadını çıkaramayacak kıvama getirdik.

    maç boyu ve sonu yaşanan tüm ahlaksızlıklar galatasaray’dan hiçbir şey götürmeyeceği ve zarar veremeyeceği gibi; mayası nefret ve kavgayla, zifte dönmüş fenerbahçeyi asla ve asla başarıya taşıyamayacaktır.

    galatasaray, kişilerin elinde oyuncak olmadığı gibi camianın kültür ve hedeflerini taşıyamayan kim varsa üstünü çizmeyi her zaman bilmiştir. bu camia’da böyle seviyesizlikler göremezsiniz.

    yalan yok, bu maçın sonucuna çok kızdık, üzüldük. şimdi artık tarihimizin mayası olan “ortada bir kupa varsa galatasaray onun talibi değil, sahibidir” sözünü tekrar tekrar hatırlayıp, ayağa kalkıp yaşanan bunca seviyesizliğe verilecek en iyi cevap olan şampiyonluk ipini göğüslemektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın