resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 10745
    hadi sosyal medya çöplük orada mavi tikli hesaplar aldı başını gitti ıq seviyeleri negatif bile değil öyle bir ortam saçma sapan eleştirilere alıştık. lakin daha aklı evvel olan başta burası olmak üzere bazı forumlarda korkunç şeyler yazılıyor. sanki keyfe keder oynamıyormuş, takıma zarar veriyormuş, performansı çok kötüymüş gibi yorumlar. vah ki ne vah. bu şımarıklık bile değil. gerçekten bazen bu takım taraftarının iyi olan hiçbir şeyi hak etmediğini düşünüyorum. bambaşka kafalarda yaşıyorlar. inanamıyorum.

    fiziksel olarak icardi'nin bu sezonki halinden memnun olacak herhangi bir taraftar yok. bu konuda hemen hemen herkes hemfikir zaten. lakin bu adamın bilerek antrenman kaçırdığını yazanlar, sahada gezdiğini söyleyenlere gülüp geçiyorum. velev ki sizlerin dediği gibi canı isteyince oynayan, kendini zorlamayan bir oyuncu olsun. emin olun yazın gelip de molde eşleşmesinde bile oynamazdı adam. beklerdi takımın şampiyonlar ligine katılmasını. niye yorsun ki kendini? ama oyuncu burayı sevdi, takımı sevdi, ilgiyi sevdi geldi çatır çatır topunu oynadı seni de şampiyonlar ligine soktu. trabzon ve beşiktaş derbisini de çözdü. birçok da anlamlı gol attı. yok skorlar rahatken gol atmış falan bu da külliyen yalan. bu sezon bile mevcut fiziksel haliyle korkunç puan kazandırdı takıma. ne isteniyor anlamıyorum. kaldı ki attığı gollerin iptali mi edilmedi, birçok pozisyonu penaltısı mı verilmedi buralara girmeyelim. hem kendisi hem takımın hocası fedakarlık yaptığını söylüyor ama bizim herbokologlara yaranamıyor.

    bu tarz yorumları görünce oyuncuların da kaçıp kurtulmasını istiyorum doğal olarak. vallahi hak etmiyoruz böyle bir kaliteyi. ben galatasaray tarihinde icardi kadar büyük maç çözen, takıma puan kazandıran yabancı oyuncu hatırlamıyorum. hagi'ye yaşım yetmedi. biraz sneıjder diyebiliyorum o da 13-14 / 14-15 iç saha derbilerinde sahaya kartvizit atıyordu. yok yani. galatasaray'ın yakın dönemde veya gelecekte icardi kadar özel bir golcü, forvet vs. bulma şansı yok. tecrübeyle de sabit. bir derbi kaybedildi diye girilen triplere, yorumlara bak. komedi bile diyemiyorum. yazık valla. bu kadar şımarıklık real madrdi taraftarında bile yoktur muhtemelen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın