• 1115
    buraya yazmayalı 10 yılı aşmıştır, aslında yine yazma niyetim yoktu ama bu ortamda o kadar fazla fenerli trol olduğunu görünce birkaç şey yazma ihtiyacı hissettim. her yerde yaptıkları gibi yanlış algı yapma çalışmalarını direkt başkanlarından bağlantılı bir şekilde gerçekleştirdikleri ve en ufak bir fırsatı bütün sene boyu hatta geçen yılı da hesaba katınca 2 yıl boyu kaçırmak istemedikleri dünkü maç sonrası birkez daha ortaya çıkmıştır. en azından ben öyle düşünüyorum. tabi ki samimi eleştiren, maç sonrası belki göz yaşlarını tutamayan yazar arkadaşlarımızı ayrı tutuyorum.

    şimdi ne bu algılar. birincisi fenerbahçe'nin çok iyi oynadığı. fenerbahçe top mop oynamadı arkadaşlar. tek amaçları vardı maçı hepimize zehir etmek. başlama düdüğüyle birlikte sertlik dozunu o kadar çok arttırmışlardı ki aslında kırmızı kart bağıra çağıra geliyordu. attıkları şansa bala bir gol var. 2-3 pas ardarda yapamamışlar, zaman geçirmek oyunu çirkinleştirmek için ellerinden ne geliyorsa hepsini yapmışlar.

    icardiye laf ediliyor. ben 25 yıldır futbolu izlerim bu ligde geldiği gibi üst üste iki sene böyle gol katkısı veren futbolcu görmedim. bilen varsa desin. adam bir de büyük ihtimal gol kralı olacak bu sene.
    arkadaşlar fener denizlide kaybederken bile kimse buna ihtimal vermiyordu, tıpkı 2018de izmirde bize ihtimal verilmediği gibi ya da 2021de beşiktaş'a ki ibre bizden tarafa dönmesine rağmen. ama burada görüyorum ki konya ihtimali konuşuluyor. bunlar fenerlilerin en büyük rüyası arkadaşlar. konya ve sivastaki kayıpların acısını yaşıyorlar.

    rekor puan aldılar, bizi rams parkta yendiler; çıldırıyorlar. şampiyonluğa uzun yıllardır bu kadar bile yaklaşmamışlardı. konyayı geçersek gerçeklerle yüzleşecekler, biraz sakin.

    yapılması gerekendir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın