• 13
    takımımız üst üste 17 galibiyet alarak rekor kırarken, aynı şekilde 99 puanla lig tarihinin puan rekorunu elinde bulundururken, 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçında berabere bile kalmamız bizi şampiyon yapacaktı. o derece yakındık. peki biz camia olarak ne yaptık?

    o hafta florya arazisi, kemerburgaz tesisleri ve başkanlık seçim sürecinden başka hiçbir şeyi konuşmadık. süheyl çıkıp peşkeşten bahsediyor, dursun desen bir şeyler anlatıyor ama kimse anlamıyor...

    taraftarın birçoğu 3 atarız, 5 atarız, 6-0'ın intikamını alırız derdindeydi. maçı çantada keklik olarak görüp kendince eğleniyordu. ben dahil çoğu kişi kibrin, şımarıklığın dibine dibine vurdu.

    oyuncularımız maçta da görüldüğü üzere rehavete kapılmış ve maçı yaşamak yerine maç sonrasındaki sevinçleri düşünüyordu.

    yine maç içerisinde kendini bilmez bazı akılsız taraftar sahaya yabancı cisim atarak tüm odağımızı tamamen saha dışına vermemize ön ayak oldu.

    maç sonrası üst üste galibiyet ve puan rekorunu kıran okan hoca değilmiş gibi küfürler, camiayı kenetleyen erden timur değilmiş gibi hakaretler, şampiyon olmamızı istemeyen yazarlar...

    şu son 1 haftada olanları üst üste koyunca galatasaray'ın tek düşmanının galatasaraylılar olduğunu rahatlıkla görebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın