• 1813
    tokadı ağırdır. ülke olarak ne kadar istisnalar olsada türk milleti sabırlı bir millettir. o yüzdendir ki öfkesi de bir o kadar ağır olur.

    zamanında cem uzan’da çok sert dilliydi. kendisi ve ailesi kendilerini devletten büyük sanmaya başladı ve cüretleri karşılarında dur diyen olmadıkça arttı da arttı. sonu hepinizin malumu.

    şimdi de ali koç benzer tavır ve tarzlarla 5 yıldır futbolun içinde. her geçen gün de skandalları ve cüretleri artıyor. bu ülkede hiç idealist bir savcı olmadığını mı düşünüyor ya da adalete değer veren hiç bir bakan ya da milletvekili mi yok sanıyor bilmiyorum ama böyle devam ederse biz bu filmi izlemiştik noktasına gelinebilir.

    futbol dünyası tatlı sert bir dünya atışmalar takılmalar hep oldu ve olacak. ancak kantarın topuzu kaçarsa bu işin sonunda farklı şeyler yaşanabilir.

    taraftar ülkenin de ekonomik durumu nedeniyle lanet olsun deyip geçiyor. kulüp yöneticileri devlete bağlılığından mecburiyetinden tepki veremiyor. futbol dünyası içerisinde birçok ticari hayatını riske etmek istemeyen başkan ve yöneticiler susuyor. ama gün olur devran döner.

    biz millet olarak gücü de güçlüyü de severiz ancak gücünü kibir ego olarak görenede haddini bildiririz.

    özetle fatih hoca’nın dediği gibi her firavunun bir musası vardır.

    zaman her zaman haklıya hak ettiğini verir. ilahi adalet de gerçekten şaşmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın