resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 10716
    kerem aktürkoğlu afiyetle yendi ve taraftara kerem’in rezil bir futbolcu olduğu inandırıldı. ara ara muslera yendi, yeşil kova dendi. şu aralara mertens’e sıkanlar var mesela. derbileri boş geçiyormuş. köhn desen 3. lig topçusuymuş.

    bak sen şu işi ki yukarıdakilerin hepsinin payı var bu sene ki başarıda. icardi de böyle işte. gol atarsa veya asist yaparsa yarım ağızla başlığına eleştiri yazılır. ama skor yapamazsa koşa koşa gelinir bu başlığa.

    biz görmüyor muyuz bu adamın fizik olarak yetersiz olduğunu? görüyoruz. adamın lafına güveniyoruz ama. sakatım diyor. bitti. sakatım deyip abubakar gibi maça çıkmasa anlarım ama adam sakatım ve oynadığım için geçmiyor diyor. oynamasa kenarda kim var? kimse. 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçına kadar kritik maçlarda boşu yok adamın.

    yaptıklarına güvenip yazın harika bir kamp geçireceğini düşünüyor herkes. ama siz böyle itin götüne soktukça yaz kampını başka bir takımla geçirir seneye de o çok istediğiniz bats ile komikli gol kaçırma videoları izleriz.

    edit: işin son haftaya kaldığı anda rakibe neden saldırmaya gitmediği de eleştiriliyor. adam montaj görüntüden ceza almış. sözlük dahil koruyanı olmamış. ottan bir sebepten ceza alsa son hafta olmayacak. adam ligi sizden iyi biliyor demek ki. kendisine atılan iftiranın daha fazlasını bir fenerbahçeli yaptı. görün bakın ceza alıyor mu? üç yıl bu takımın kaptanı başka bir storyde küfür ediyor diye ceza aldı. dün aynı küfürü tüm takım edip canlı yayın açtılar. görün bir tane sevk geliyor mu? sahanda stat görevlisi dövdüler. bir tane soruşturma açılıyor mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın