• 16813
    dünden sonra kimse antu ile dalga geçmeye kalkmaz umarım bu platformda. ilk tökezlemede, ilk kazada neler oldu neler. adamların yaşadığı hezimeti, hezeyanı biz yaşasak nasıl olurdu diye düşününce burasının nasıl bir hal alabileceğini kestiremedim.

    haklı bir tepki, haklı bir öfke olağandır. ancak sövülmedik, kovulmadık kimse bırakılmadı. yazık. dün maç bitimine yakın migren ağrısından uyumak zorunda kalmış birisi olarak söylüyorum bunları.

    her şeyi konya maçından sonra oturup konuşalım. rica ediyorum. şu bir haftayı üstün bir oyunla galibiyete odaklı şekilde geçirelim. onun sonrasında konuşulacak çok şeyler var.

    evet canımız sıkıldı, evet tadımız kaçtı. ancak unutulmasın ki 2005-06 şampiyonluğunda da kadıköy'de 4 yemişken ve üstelik 6-0'lık maçtan bile bin beter duruma düşmüşken iki hafta sonra deliler gibi şampiyonluk kutladık. insanoğlu neleri unutmuyor, neleri atlatmıyor. sevdiklerinin acısını tatmayan var mı? onun bile acısı zamanla soğumuyor mu? insan alışmıyor mu?

    bugün bize lazım olan taraftar, 14 sene sonra eskişehir maçında istanbul'da sarı-kırmızı kumaş bırakmayan taraftardır. sami yen'de fenerbahçe'den 4 yese de sarıyer maçında tribünleri hıncahınç dolduran taraftardır.

    sparta prag, kopenhag, fenerbahçe maçlarında neyin yanlış gittiğinin değerlendirmesini de yapacağız. bayern ve manu maçlarındaki performansa neler katarız diye de kafa yoracağız.

    en başta söylediğimi en sonda bir daha söylemek isterim. şu konya maçından istediğimiz skoru bir alalım, sonrasında kimi, neyi istiyorsak konuşup masaya yatıralım. ancak bir hafta sabır, lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın