resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 5682
    yaşım gereği kendisinin futbolculuk kariyerini newcastle'da oynadığı dönemden itibaren net hatırlıyorum. fenerbahçe'ye transfer olana kadar gayet efendi bir profil çizmiş, fenerbahçe transferi (üstelik bu gerçekleşirken dönemin galatasaray başkanı adnan polat ile iletişime geçtiği iki tarafça da doğrulanmıştır) sonrasında fenerbahçe camiasınca kabul edilmek adına bize karşı türlü türlü çirkeflikleri olmuştur. sonraki dönemde, başakşehir yıllarında saha dışında bize ve bizdeki kariyerine karşı saygılı demeçleri bulunsa da, sanıyorum uzatmalarını oynadığı kariyerinde camiasız kalmamak adına bize karşı oynadığı maçlarda yine çirkef eylemlere başvurmuş ancak söylediğim gibi bu çirkefliği son döneminde saha dışına çıkartmamıştır. son fenerbahçe ve hocalık dönemi de zaten hepimizin malumudur.

    şimdi mert hakan canlısıyla kendisini karşılaştıracak olursak, emre b. mhy'nin yanında evliya kalır. bir kere birisi bize gelmek için türlü taklalar atıp prensip anlaşmamızı suyun karşı yakası daha fazla para veriyor diye çiğnerken, öbürü galatasaray'ın ilgilenmediği dönemde ezeli rakibe transfer olurken en azından galatasaray başkanına "başkanım ben şu şartlarda fenere gidiyorum" deme nezaketinde bulunmuştur. o dönem galatasarayın kendisine ihtiyacı olsaydı veya maliyetini karşılayacak gücümüz olsaydı eminim ki imzayı bize atardı. sonra, emre b. kötü özelliklerine rağmen gerçekten futbolcuydu; öbürünün yaptığı, yapabildiği tek şey provokasyon.

    sözün özü emre b. geçmiş vukuatlarından dolayı öyle övülecek bir adam değildi ama bizim için ciddiye alınması gereken bir rakipti. öbürüyse meczuptur, soytarıdır ve ciddiye aldığımız her dakika maalesef ki ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın