• 8017
    türkiye'nin en büyük kulübüdür.

    kaybedilen fenerbahçe maçı sonrası sadece şampiyonluğu 1 hafta ertelenmiştir hepsi bu.

    fenerbahçe taraftarı çıkıp hak eden bizdik, gördünüz mü diyecekmiş de bilmem ne... sanki hiç demiyorlar bunu. geçen sezon bile 3-0 yendiğimiz her 2 maçın ardından yine aynı söylemleri vardı. bunların olayı bu zaten. kuruldukları günden bugüne her sene aynı şeyi söyler dururlar.

    karamsar olmaya gerek yok. bu ülkenin anlaşılamamış olması da ayrı bir şey. hepi topu en fazla 3 şampiyonluk adayı var zaten. biz 10 sene üst üste şampiyon olsak da bir ertesi sezon bu sayı değişmiyor ve şampiyonluk el değiştirirse kimse de şaşırmıyor; belki biraz bjk olunca şaşırılır ki o da galatasaray ya da fenerbahçe kötü kadro kurmamışsa.

    geçen sezon bu tarihlerde yine şampiyon olursak fenerbahçe batacak, bjk ölecek her şey bize dönecek, şampiyonlar ligi parası ile coşacağız dedik. her sene aynı terane. kimsenin battığı yok aq. alışın buna artık. dün fenerbahçe'yi 8'lemiş olsak bile seneye yine aynı yerden devam edilecekti. bu ülkenin gerçeği budur. kimseye dominasyon kurdurmazlar.

    17 hafta üst üste kazanmışsın hâlâ şampiyon olamamışsın allah aşkına neyin dominasyonu? neyin batması çıkması? birileri çıkıyor başka birini yarışta tutuyor işte anlayın. bu sene fenerbahçe seneye bjk olur farketmez...

    allah'ın izniyle pazar akşamı 24. şampiyonluğunu alsın matematik yapsın yeter. seneye yine bir sürü tantana olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın