• 10060
    hala kendine gelemeyen taraftar.

    19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçında hepimiz çok üzüldük, hepimiz çok kırıldık, hepimiz gece sinirden uyuyamadı, iş yerine gelen çalışan/patron vs herkes kafasında bunu düşünüyor.

    bu süreçten en kısa sürede nasıl çıkarsak, nasıl takımıza destek olursak bizim faydamıza olacaktır. bu takım 37 maçta 32 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. daha yapacağı öte bir şey yok.

    galatasaray taraftarı başarıya açtır, şampiyon olur ertesi gün yeni başarı ister. hepimiz bu hislerle, bu içsel şeylerle konuşuyor ve bir şeyler yazıyoruz.

    galatasaray taraftarı kırılgandır, kırılacağı zamanı da bilir, kırılganlığı kenara bırakıp destek olacağı zamanı da.

    tüm renkdaşlarıma sesleniyorum, 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçını ve yıllardır aralıksız neredeyse her maçı tribünde aynı yerde aynı heves ile izleyen biri olarak dün sadece takım kötü değildi, dün tribün ve taraftarlar da çok kötüydü.

    amerika'da değiliz. tribün görsel bir şölenin olması gereken bir yer değil, biz futbolu içimizde yaşıyoruz. yenilince gece uyuyamıyoruz, üzülüyoruz. başka ülkeler gibi bizim için bu spor değil.

    nasıl yapılır, nasıl edilir bilmiyorum ama ben her maç yerine oturmayan adamdan, takımı aşağı çekecek yorum yapan adamdan, oyuncu çıkarken ıslıklayan homurdanan adamdan, yurtdışından sadece ortamın videosunu çekmek isteyen adamdan, aile etkinliği olarak hafta sonu bu maça gelen adamdan, ayakta duramayacak kadar alkol alıp çevresine rahatsızlık veren adamdan, az bağıralım hanım ile çocuk korkuyor diyen adam çok ama çok sıkıldım.

    elbette kadınlar ve çocuklar gelsin ama gelirken de burada sanatsal bir etkinlik ve geriye kalan 55bin kişiden aynı şeyi beklemesin.

    galatasaray taraftarının yapısı bozuluyor, verdiği paranın hakkını arayan ve buna göre takıma negatif etki eden kişiler çoğalıyor ve günden güne azınlık oluyoruz.

    bunların hepsini bir kenara galatsaray'ı yürekten destekleyen profiller değişiyor, benliğimizi, bütünlüğümüzü ve desteğimizi hiç kaybetmemek dileği ile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın