• 223
    hangi açıdan bakıldığına göre değişen mağlubiyet türü.

    sonraki sezon ve transfer dönemi * için, belki bir ihtimal. ayaklarımızın daha yere basması muhtemel ve eksiklerimizi daha net görme şansı bulabiliriz. bu maçı * alsaydık rekor mekor ayağına muhtemelen unutulacaktı her şey. bu açıdan bakıldığında evet, makul bir düşünce olabilir. bir yandan da işte gelecek senelerde işi daha sıkı tutarız, son haftaya falan böyle girilirse şampiyonuz havasına girmeyiz diyenler de oluyor o da makul bir düşünce olabilir.

    ama sezon açısından ne hayırlısı olacak, berabere kalsan şampiyon olacağın maçta yenilip işi son haftaya binbir stres içinde bırakmanın nesi hayırlı, bu yönüyle hiçbir makul tarafı olmayan saçma sapan bir söylem.

    benim şahsi görüşüm ise, hayırsız bir mağlubiyet olduğu açıkça ortadadır. fenerbahçe şampiyonluğun gittiğini çoktan kabullendi, gs bir şekilde 1 puanı alır kafasındalar yenmelerine rağmen. ama ölmüş bitmiş psikolojilerine inanılmaz bir cansuyu verdik ve bütün algılarını haklı gösterebilecek inanılmaz bir malzeme verdik böyle bir oyunla yenilerek. seçim ve teknik direktör kaosuyla, muhtemelen yabancı bir hoca ve silbaştan transferlerle bir sezonu daha heba edecek olan fenerbahçe, şimdi muhtemelen aynı teknik ekip ve yönetimle, benzer bir kadroyla devam edecek gelecek sezona. papaz her zaman pilav yemez, fenerbahçe yine 90 puanları görürse bu sefer şansımız bu kadar yaver gidip 99 toplamayabiliriz. herkesin aklını başını almasında ve ayakların yere basmasında fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın