• 3112
    cumartesi günü umarım galatasaray kongresi bu niteliksiz toplama karşı gerekeni yapar. zar zor uyudum uyandım bu yönetimin yaşattığı utanç nedeniyle. sadece yenilmiş olsak takıma kırgın olurduk, resmi hesabın haftasonuna doğru atacağı 2-3 şampiyonluk postu ile herkes yavaştan havaya girerdi şampiyon olunca da kaza der geçerdik. ama değil.

    bu skandal yönetim benim başımı kendi stadımda öne eğdirdi. bu geceyi, kendi evimizde maruz kaldığımız kepazeliği hiçbir galatasaraylı unutmaz.

    okan buruk ve erden timur olmasaydı burak elmas yönetimi bunların yanında florentino perez yönetimi gibi hatırlanırdı. ne bir maddi gücünüz var, ne medyada ve tff üzerinde bir itibarınız/ağırlığınız var, futbol dışı branşlar desen belde belediye takımlarından bile daha kötü durumda, tesisleşme desen daha ortada 2 senedir biten hiçbir şey yok. üstüne kulübün 1-1.5 senedir yedi ceddine sövülmediği gün yok ama ağzınızı açıp gık diyemediniz. ve dün akşam da büyük final. gerçekten yeter bu kadar kepazelik. kulübün yakasından düşün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın