• 110
    ben de uykuyu kaçıranlardanım. maalesef (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı) oyunumuzun asıl sebeplerinden biri de bu maçta galip gelmek zorunda olmayışımız. bunu da maalesef karagümrük maçının son dakika golü neden oldu. çünkü 6 puan farkı bizi şampiyon yaptı sandık. belki birçoğunuzda olmuştur; çok sevindik ama niye sevindiğimizi anlayamadık.
    faydası (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)nda ya da bu maçta berabere kalmanın yetecek olmasıydı. maalesef berabere kalmak üzerine derbi maçı oynamak riskliydi. bu riski aldık ve kaybettik. kazanmamız gereken derbi olsa farklı olurdu.

    gelelim bu maça. her iki takıma da beraberlik yeterken haldur huldur saldırma, galip gelme söylemleri hafta içi sakin kafayla azalacaktır. her iki taraftan da hafta içi dostluk açıklamaları gelecektir.

    rakibimiz galip gelmek için ve şampiyon olmak için yırtınırken biz al gülüm ver gülümle maçı bitireceğiz. 100 puan ve sayısız rekor ile fakat (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı) nın bıraktığı kekremsi tatla şampiyonlar ligi hesabına başlayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın