• 220
    2014-2015 sezonunda şampiyon olmuştuk. bir seçim vardı ve yine dursun özbek başkan olmuştu. şampiyon olduğumuz için tüm camia büyükleri takımın yeterli olduğunu düşünüyor ve radikal transfer hamlelerinin gereksiz olduğunu beyan ediyordu. komik bir yaz transfer dönemi geçirip 2015-16 sezonunu felaket bir şekilde noktalamıştık.

    dün oynanan 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı bize nerelerde eksik kaldığımızı hatırlattı.

    evet demirbay ve mertens sezonun genelini çok iyi oynadı. ancak bizim mertens’e alternatif olarak daha genç ve dinamik bir 10 numara almamız gerekiyordu. biz ise pek çok kanadın olduğu takıma zaha aldık. kerem’i bazen 10 no’da kullanıp onun da verimini düşürdük. demirbay iyi bir set oyunu alternatifi olması gerekirken değişmez oyuncu oldu. çünkü ikamesi yoktu. en çok ihtiyacımız olan 6-8 numara transferini yapamadık.

    tüm bunların üstüne boey’i satıp yerine idareten de olsa bir oyuncu koyamadık. tüm bunlar ciddi bir dinamizm eksiği. kaan ayhan’ı torreira yanında kullanarak bunları biraz örtebiliyorduk ancak ayağı tutan tek sağ bek kaan olduğu için bu da mümkün olmadı.

    sezonun önemli finallerinde hep bir eksik kalmayı buna bağlıyorum. önümüzdeki sezon sıfır rehavetle tüm bu eksiklikleri kapatmamız gerekiyor.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın