resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 3295
    kendisinin skor katkısının düşük olmasının nedenlerinden biri de iki sezondur yanında oynayan adamların defansif yönünün çok zayıf olması olduğunu düşündüğüm atom karınca.

    evet toreira ofansif anlamda çok etkili değil, kabul. kıyasladığımız melo daha teknikti, doğru. melo’nun da uzaktan şutları etkili olmaması rağmen skor katkısı yapıyordu çünkü yanındaki selçuk inan çok eforlu oynuyordu ve bu sayede melo ileri çıkışlar yapabiliyordu. keza fernando da ndiaye ve sonrasında bir dönem kendisinden daha defansif donk ile oynadığı için ileri çıkışlar yapabiliyordu.

    torreira nasıl ileri çıkacak? geçen sene sergio oliveira işin sadece ofansif yanında vardı, defansif olarak eforu bile yoktu. keza bu sezon oynadığı demirbay da aynı şekilde defansif olarak çok zayıf. torreira boy olarak da kısa, duran toptan kafayla gol atma şansı düşük. tek opsiyonu içeriye girip yakın mesafeden gol atması. ama partnerleri defansif anlamda hiç vasıflı olmadığı için torreira özgürce ileriye çıkamıyor. ki çıkmasın bence de, tam bir sigorta bizim için. bu bağlamda skor anlamında çok düşük kalması bence sorun değil.

    seneye torreira’nın yanında tempolu, git gel yapan bir sekiz numara alırsak skora katkı edeceğini düşünüyorum. ama oliveira, kerem gibi adamları yanına koyup sonra da ileriye destek atıp gol atmasını beklemek fazla bir beklenti gibi geliyor bana. ki şu an sadece defansif oynamasına rağmen adam her maç aşırı efordan tükeniyor yanındakiler yüzünden. bir de ileriye koşular atsa maçların ikinci yarısını çıkaramaz, insan işi değil çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın