• 12
    2006'da seçimi canaydın'a kazandıran, elendiğimiz 3-2'lik türkiye kupası maçının haftası yaşananların aynısı yaşandı bence bugün. divan, o maç çıkan olayları şardan'a bağlamış ve seçimi canaydın'a kazandırmış. hıncal uluç'un bir yazisinda okumustum bu meseleyi ve bu yazıyı okuduğumda çok küçüktüm, 7 yaşında falandım ve adnan polat-öztürk seçimi vardı. nasıl aklımda kaldıysa artık, bugün yaşananlardan sonra ve dursun özbek'in muhtemelen gazlanarak yaptığı aciklamalardan sonra direkt aklıma bu muhabbet geldi.

    üstad hıncal uluç yaşasaydı bugün bunun üzerine köşesinde yazar, seçim tersine dönüyor/döndü derdi. sosyal medyada üyelerin tahminlerine göre 65-35 şekli bir üstünlükle dursun özbek kazanır deniyordu ama bugün itibariyle süheyl batum 0 efor ile bu oranları 55-45 olarak değiştirmiş olabilir. hafta içi vereceği yemeklerle ve tavlayacagi insanlarla da 45-55 yapıp lehine çevirebilir tümden.

    cumartesi, sandığımızdan daha kaotik bir seçim izleyebiliriz. en azından kendi adıma konuşayım, ilk kez herhangi bir seçim muhabbetine bu kadar kafa yordum kendimce. dursun özbek kesin kazanır diyordum ama sanılandan daha kaotik, başa baş giden bir seçime geri sayımdayız diye düşünüyorum.

    galatasaray'ın hakkında hayırlısı olsun. rezan epözdemir mutlu olmasın, her şey çözülür.

    (bkz: 22 mart 2006 galatasaray fenerbahçe maçı)
    (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın