• 1354
    bu maç 5-6 hafta önce oynansa ve aynı şeyler yaşansa çoktan atlatılmıştı. 2 senedir fb maçlarını son haftadan öncesine koyma sebepleri de bu. atlatılmamasını istemeleri. sahada sevinmelerini sağlamak. imkan varsa şampiyon ilan ettirmek, yoksa böyle "intikam" almalarını sağlamak.

    şampiyon oluruz olamayız ama bu sene şu maçın etkisini atlatmak çok daha önemli. ne yaşandıysa yaşandı çıkıp ali koç'u "ali bey cesaretin varsa gelirsin" diye çağırmaya hiç gerek yok. saha dışına çıkmaya hiç hiç gerek yok. lig 38 hafta. derbiyi kazanan değil en çok puan toplayan kazanıyor şampiyonluğu. herkes burada 3 gün önce efsane 2006 şampiyonluğundan bahsediyordu. hatırlatmak lazım o sezon 2 maçta da fenere kaybetmiştik.

    bakın mert hakan yandaş sizi saha dışına çıkardı noldu gördünüz. ne yaşandıysa yaşandı diyip her şeyi konya maçına bırakmak elzemdir. ali koç'a bir şey söylenecekse bu her şeyden önce ilan edilen şampiyonluk olmalıdır. son gülen iyi güler diye boşuna dememişler. şampiyonluğu ilan ettikten sonra çıkın nereye kimi çağırıyorsanız çağırın.

    ama; şampiyon olursak kupayı ilk kaldırması gereken isim de ali çelikkıran'dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın