resim
Carlos Caetano Bledorn Verri
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Brezilya
  • 15
    hakkındaki fikrimden hiç emin olmadığım teknik direktördür. şimdi şöyle oluyor..

    pek fazla dünya kupası izlediğimden değil ama benim izlediğim 2002 dünya kupasındaki brezilya stili bambaşkaydı şimdikinden o zaman oynayan oyuncularda farklıydı stil olarak ama o stilde bir çok oyuncu hala daha mevcut. daha önceki dünya kupalarında yine aynı stilde futbolcuların oynadığı takımlar başarılı olmuştu. naçizane düşüncemdir ki* brezilya nın bu futbolu avrupa nın hiç bilmediği bir futboldu ve adamlar dumur oluyordu. şimdi napıyor bu dunga brezilya futbolunu avrupa futboluna yaklaştırıyor. defansı arttırıyor, daha kontrollü hücumu benimsiyor. e böyle düşünüyorsan demek ki beğenmiyorsun adamı diyebilirsiniz. ama iş burada bitmiyor işte..

    bu dunga bu saydıklarımı yapıyor ama şimdilik iyi yapıyor. federasyon kupasında gerçekten müthiş bir takım vardı. dünya kupası elemelerinde her maça formalite maçıymış gibi baktılar, öyle oynadılar, öyle kazandılar. izlediğiniz takıma ne aşırı hücumu düşenen ne de defansif bir takım diyebiliyorsunuz. o derece dengeli bir takım oluyor sahada. bu futbolu oynatabilmek için ronaldinho gibi bir oyuncu ve tabii ki alex gibi teknik bir oyuncu* takımda kendine yer bulamıyor. e şimdi de dersiniz baksana oynattığı futbolu beğeniyorsun demek ki sen bu adamı beğeniyorsun. yok iş burada da bitmiyor işte..

    brezilya afrika da kupayı kaldırır ya da bir final oynar yok olmadı en aşağı bir yarı final oynayıp şanssız şekilde elenirse işte o zaman ben bu adamı beğenebilirim. ama şimdi düşündüm de sonuçta sadece bir dünya kupası abartmamak lazım bir turnuva sonuçta dunga ne yapıyor bir stil değişikliği.. o yüzden biraz daha beklemek lazım. ya bilmiyorum sözlük ben dunga konusunda karar veremedim. zaten adı da bir garip komik geliyor ama o kadar komik de değil. ne cins adamsın be dunga!
App Store'dan indirin Google Play'den alın