• 516
    fenerbahçe için yenilecek bir golün felaket olacağı maçtır. dolayısıyla ismail kartal ‘a galibiyetin şart olmasına rağmen ihtiyatlı bir futbol oynayacağını düşünüyorum. bu esnada bir gol bulması aklındaki en iyi senaryo olabilir. burada okan buruk ‘un vereceği cevap çok önemli. ismail kartal ‘ın gol yemeyeyim oyununa aynı şekilde cevap verip, pozisyonun bile olmadığı bir ilk yarı geçirebiliriz. eninde sonunda fenerbahçe gol için yüklenmek zorunda kalacak. ben bunun 60. dakikadan sonra olacağını düşünüyorum. işte maç asıl burada başlar. burada ya fenerbahçe golü bulur ki bu bizim için bir felaket değildir, asıl oyunumuza dönüp rahatlıkla golü bulabilir hatta öne bile geçebiliriz. ya da fenerbahçe ‘nin yüklenmeye başladığı dakikalarda golü biz bulur, meşaleleri yakarız.

    galatasaray stoperleri fenerbahçe hücumunu çok rahat kontrol altında tutabilir. kaanın biraz sağlamcı durmasıyla, zaten zor ayakta duran tadic ‘de oyunun dışında kalır. açıkçası bu maçın fred ‘in maçı olacağını da düşünmüyorum. irfancan ve ismail ‘in olmaması fenerbahçe ‘yi daha kırılgan ve isteksiz bir duruma düşürüyor, bu da bizim için büyük avantaj.

    açıkçası beraberliğin bize yaraması, hem galibiyet hem de şampiyonluk adına bize büyük bir avantaj sağlıyor. ben bu maçtan 1 ya da 2 farklı galibiyet bekliyorum. ancak bu bir derbi ve derbilerin analizi biraz havada kalıyor. tamamen şampiyon olmaya odaklanmalı ve en kötü ihtimalle bize yarayan ve hali hazırda cebimizde duran beraberliği almalıyız. haftaya konyaspor maçında survivor izlemek bizim de hakkımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın