resim
Arda Kardeşler
Görev:Hakem
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 903
    zorla insnaı küfürbaz yapıyorlar, zorla ceza davası açtıracaklar hakkımda. ulan allah belanızı versin ya.

    yahu ligin ilk yarısında bu adam bizi deplasmanda doğramış, net penaltıyı vermemiş. 2 hafta önce 6 - 1 kazandığım maçta beni doğramış lan bu adam, 6 - 1 kazanırken bile doğramış beni. burada anlattık https://youtu.be/...wX3I_7Mc0w0&t=45

    ulan 6 puan farkla liderim, son iki haftaya giriyorum hala ama hala idrak edemiyorum bu sezon olanları. umuyorum ki bu pazar şampiyon olacağız ve tarihte böyle bir şampiyonluk örneği yoktur. federasyonundan basınına kadar herkese karşı savaştık, ligin sonu geldi hala savaşıyoruz. 10 hafta önce bitecek şampiyonluk fener'in kollanması ile ittirilmesi ile buraya kadar geldi. üstelik sadece saha içi hakem kararları ile de değil, pfdk'dan tut basına kadar, sosyal medyadaki ftö'den rakibin her türlü haksızlığı hak bellemiş başkanının ekonomik gücü ve bağlantılarına kadar her şeyle kollandı fenerbahçe. lig bitiyor hala ama hala bunlarla uğraşıyoruz ve utanmadan sıkılmadan hala algı peşindeler.

    şu beceriksizi nasıl şampiyonluk maçına atarsın ya? bu gelecek sezon için bir mesajdır hakemlere. galatasaray'ı doğrarsanız ödüllendirilirsiniz mesajıdır bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın