• 196
    16 mayıs 2024 eski açık yayınını takio ettim. siyasetçi ve öğretim üyesi olduğu için kendini iyi ifade ediyor. enteresan bir şekilde galatasaray futbol takımı maçlarına ve tff mhk ve hakemlerle olan sıkıntılarımıza kadar her şeye hakim. bu durum sevindirici. yine de ilk söze başlarken oğullarım özellikle istedi derbide arda kardeşler verildi buna karşıyım gibi biraz popülist bir söylemle başlaması hoşuma gitmedi. muhtemelen başka taraftarların hoşuna gider. söylediği şeylerde haklı olsa bile enteresan bir şekilde bir çözüm önerisi yok. sorunları bir bir sayıyor ama bunlar hakkında ne yapılacağı konusunda bir cevabı yok. her şeye galatasaray bunları çözer insan kaynağımız çok fazla gibi hiç hir yaraya parmak basmayan popülist söylemleri var.
    benim için en önemli konulardan biri de florya projesi hakkında ki tutumu. 400 milyon dolar çok az gibi bir söylemle işe başladı. bunu biz yaparsak 900 milyon dolar kazanırız dedi. erinç bilican hocam burda daireler metre karesi 6000 dolara satılıyor siz neye göre 13bin dolar diyorsunuz diye sorunca ya orda arsa sahibi de var gibi ablamsız bir cevap verdi. hocanın hesabına göre 200 metre kare bir daire şu an yaklaşık 65 milyon türk lirasına satılması lazım. bende merak ettim baktım öyle bir daire yok. sadece villalar var. anladığım kadarıyla hocanın parayla çok işi olmamış bu nasıl hesap anlamadım.
    yine bu konuda en büyük falsosu da yine erinç bilicanın sorusunda leo rezidansı bile yapamıyoruz koskoca 22 dönümlük florya arazisini hangi parayla kaç yılda yaparız sorusuna galatasaray her şeyi yapar insan kaynağı var yapılır yapılmaz diyen bu kulübü bilmiyor tanımıyor gibi anlamsız altı tamamen boş cevaplarla kendince geçiştirdi. orda şu kararı verdim. hoca sıfır hazırlıkla birilerinin ittirmesiyle çıkmış ortaya. sen çık eski chp milletvekilisin ordan yanak sıkma olayını kullan oy alırsın. hukukçusun ordan da galatasarayın haklarını savunacağız dersin biz gerisini halledeceğiz gibi bir durum var.
    dursun özbek yönetimine karşıyım ama sühey hocanın başkanlık için hiç bir hazırlığının olmaması beni korkuttu. erden timuru tv de izledim bilgileri ordan edindim gibi bir açıklamayı kabul etmiyorum ben.
    son olarak dursun özbek muhtemelen seçilir. erden timursun herhangi bir başarısı olamaz. iki seneye erden timur humeyni gibi gelir başkanlığı alır. erden timurun planı bu. hem yüzü eskimesin hem de yokluğunda bu yönetimin hiç bir şey yapamayacağını göstermek asıl adamın kendisi olduğunu kanıtlamak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın