• 191
    süheyl bey'e göre biz yapacakmışız. 1000 dolar ve 1500 dolar arası maliyet varmış. bu çok büyük farkmış, biz galatasaraymışız gerekirse 2000 dolardan yaparmışız.

    amca 137bin metrekare alan diyorsun. sen bu iki rakamı çarptın mı? biz bunları 275 milyon dolara yapalım derken, kulüp batar, icardi de dubai'ye uçar. parayı nereden bulacağına da çözüm olarak biz galatasarayız dedi. çözüm bu.

    hocam sen en iyisi git 1 milyondan 7 tane sacha boey alacağım, sonra satıp, a plüs* evler yapacam de. 280 milyon dolar içeri soktu bizi dakika bir.

    müteahhit olsa kabada parayı bitirir, üçe beşe bakmadan satmaya başlar, sonunda da iflas eder, kabadan girenleri mağdur eder. böyle bir kafa.

    hocam sen git bize bir 280 milyon dolar bul önce, sonra 1.3 milyar dolar elde ederiz. tövbe ya.

    edit: hocam şu riva'dan gelecek evleri sana sattıralım. boşver sen florya'yı falan. ofisini kur, a plüs satışlar yap.

    edit2: şimdi de amatör branşlara el attı. 500'lük yapacak bizi başkanım. ibb'den yer kiralamaya başladı.

    edit3: amatör branşlara 10 milyon dolar karşılıksız vereceklermiş. hocam seçimi falan boşver, kaynağın varsa gelin sponsor yapalım sizi bütün amatörlere? allah allah ünal aysal'a sordunuz mu bu durumu? 'abdürrahim sen salak mısın, niye cebinden para veriyorsun?' diyen adam değil mi üst aklınız? yoksa kaz gelecek yerden tavuk mu esirgenmiyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın