resim
Arda Kardeşler
Görev:Hakem
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 874
    sivasspor maçınca 6 gol atınca vermediği gol ve vermediği penaltı çok konuşulmadı lakin fenerbahçe maçında o verilmeyen gole de verilmeyen penaltıya da muhtaç olabiliriz.

    kendisi 23-24 sezonunda ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan fenerbahçe maçında icardi’nin neredeyse kör kalmasına sebep olacak müdahalaleleri görmezden gelmiş ve icardinin resmen dayak yemesine sebep olmuştur. bunun yanında oyunu sürekli durdurarak 0-0’a bağlamış, sahaya beraberlik için çıkan ismail kartal’ın ekmeğine yağ sürmüştür.

    aktif hakemler arasında en fenerbahçeli hakem öi bilemeyiz ama ligde görev alan en kötü hakem olduğu tartışmasızdır. gözünün önünde olana değil, sahada futbolcularım tepkilerine göre düdük çalar. o tepkilerde de sevdiği/sevmediği takımların menfaatlerini düşünür.

    2023-2024 sezonunda verdiği ve vermediği kararlar ile hala şampiyonluğumuzu ilan edememiş olmamızda büyük emeği geçen bu kişiye dair yönetimimizin aksiyon almak için bu kadar geç kalması skandal. yönetm seçim telaşından ligi o kadar boşladı ki belki de şampiyon olacağımız sezonda şampiyonluktan önceki hafta içeride rakibe galibiyet kutlatacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın