• 123
    2023-2024 yaz ve kış transfer dönemi bayağı kötü geçti. şampiyonlar liginde oynatmak için yüksek maaşlı çer çöpü doldurduk çoğundan da gram fayda alamadık. her şampiyon olduğumuzda bu sene arayı açıyoruz falan diyoruz da yok öyle bir şey, fener yine hayvan gibi para harcayıp istedikleri oyuncuları alır.

    niyetinden şüphe etmediğimiz erden timur ve ekibi bile bu kadar çok karavana attıysa ve o olmazsa yerine gelenler kimleri getirecek çok merak ediyorum.

    bir de allah için morutan'ı satttık mı geri mi dönecek, bakambu'nun bonservisini şişirip yıllığını biz mi veriyoruz belli değil şu akçeli işlere girmeyelim. gönderilmesini istediklerim bu şekilde.

    oliviera --> anlaşıp, yollayacağız yüksek ihtimal. ilk sene katkı aldık ama yanlış transferdi.
    tete --> sıfır katkı. aldığı yıllık ücret saçmalık ayrıca yönetim sırf baskıyı azalttırmak için ısmarlama haber yaptırmamalı. kimse tete'ye 8-10 milyon euro bonervis vermez hele brezilya'dan takım hiç vermez, saçmalık. bonservisini şişirip yıllık ücretini de biz öderiz böyle bir şey olursa.
    ndombele --> defol git lütfen. senin mesleğine saygın yok bizim sana niye olsun.
    vinicius --> kiralık zaten geri döner.
    zaha --> ne yeteneği ne karakteri galatasaray seviyesinde bir topçu değil, üçe beşe bakmadan gönderilmeli.
    sanchez --> yüksek ihtimalle satılacak.
    sergio aurier --> fiyaskolardan biri daha, by by.
    zaniolo --> galatasaray seviyesinde bir oyuncu değil ki aston villla seviyesinde bile değilmiş. bonservisle elden çıkartmak lazım, elimize ayağımıza bağ oluyor.
    ziyech --> adam gibi konsantre olacaksa kalsın, yoksa icardi'nin olduğu takımda kendisi lüks oluyor. bu sene oynadığı topu da ölüsü oynadı zaten. araplara bonservisle verip yerine şutör ama sağlam bir oyuncu tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın