aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Semih Şentürk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 260
    sanılanın aksine fenerbahçe altyapısında yetişmemiştir. izmirin özçamdibispor kulübünün altyapısından 17 yaşındayken transfer edilmiştir. tabi ki fenerbahçe paf takımında oynamıştır. ama bu altyapı eğitimini ve gelişmini fenerbahçe de geçirdiği anlamına gelmez.

    misal arda 12 yaşındayken bu kulübün kapısından içeri girmiştir. keza emre belözoğlu da. semih galatasaray'daki serkan kurtuluş pozisyonunda gelmiştir fenerbahçe'ye.

    serkan bizim altyapımızdan mı yetişti? hayır.

    bu bilgiyi semih'in fenerbahçeliliğinin altyapısından yetişme ve oranın bir parçası olmasıyla alakası olmadığını anlatmak için veriyorum. hasbelkader galatasaray'a gelmiş olsaydı semih 2000 yılında o zaman da galatasaraylı semih olarak bilinebilirdi.

    10 yıl fenerbahçe'de geçirmiş olmak tabi ki büyük ve önemli bir meseledir. karakterini orası şekillendirmiş olabilir. sonuçta karşı tarafta ayakta kalabilmek için bazı adaptasyon süreçlerinden geçer insanlar.

    semih fenerbahçeli olmuştur ama bu doğuştan ya da çocukluktan gelmez, profesyonellikten gelir.

    not : bu entry nin yazarı galatasaray'a transferi konusunda olumlu-olumsuz hiç bir düşünceye sahip değildir, keza doğruluğuna inanmamaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın