• 808
    yine ortalama türkiye ligi gol sayısının üzerinde atıp kazandık. bu defa fark 2 golü yemiş olmamızdı. takımımızda çook önemli iki oyuncu var: barış alper ve mertens.
    1. barış alper: durum ne olursa olsun, skor ve oyun nasıl gidiyorsa gitsin o hız ve gücü her daim ortaya atacak artık bunu gördük. umarım talihi hep yanında olur. bize keita performansı izletiyor resmen. sağ-sol farketmeksizin ceza sahasının yan çizgisine ayak bastı mıydı gol diye ayağa kalkmaya başladı tribünler artık. ben berkan golünü de barış'a yazarim şahsen. pozisyon yoktu adam dakika 90 olmuş o çalımı atıp sağ ayağıyla o yumuşaklıkta içeri adrese teslim edebiliyor. şaka gibi...
    2. mertens: o kadar büyük karakter ve görkemli bir kariyere sahip ki... bu takımda gördüğü hürmet ve saygıyla hayat tecrübesini birleştirdiğinde ortaya hagi benzeri bir performans çıkıyor resmen. hagi sonrasi o 10 numaralı formanın en cok yakıştığı isim oldu bence. sneijder'i solladı benim nezdimde. hem barış hem berkan'ın bu denli gelişmesinde mertens'in rolünün büyük olduğunu düşünyorum. dikkatli bakarsak, berkan attığı golde vucudunu ayni mertens gibi yana doğru eğip çok benzer bir şekilde vuruyor topa. zaten gol sonrası da beraber gülerek bir şeyler konuşuyorlar.
    bu enerjiyi yakalamış takımı bozmadan şampiyonlar ligi'nde puanlar alarak kazanç sağlama yolunu seçmeliyiz benim fikrim. şu anda bizim gibi pozitif enerji yüküyle dolmuş olan dünyadaki tek takim gördüğüm kadarıyla leverkusen.
    barış, mertens, mertens (evet iki kere yazdim hehe) muslera, icardi, torreira, kohn, dayı, kagan ayhan ve stoper hattımız kesinkes satılmadan elde tutulmalı ki oynama alışkanlığı olan bu keskin takımı köreltmeyelim.
    zaha, kerem, oliveira ve diğerleriyle vedalaşabiliriz eğer illa satıştan kazanç yapacaksak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın