resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9241
    son 3 sezondur, 1-2 maç harici maç kaçırmamış, sürekli olarak forma şansı bulmuş futbolcumuz.

    sadece bu sezon 52 maça çıkmış. muslera ile aynı sayıda maça çıkmış adam. 15 gol, 9 asist yapmış. 3 kez sarı kart görmüş. direkt kırmızı kart görmemiş. bir kez ikinci sarıdan atılmış. onu da takımının hakkının yenmesine itiraz ederken. ligde şuan galatasaray'ın attığı 89 gol var. 21'ine kerem aktürkoğlu katkı vermiş. (12 gol-7 asist) yani attığımız gollerin %22'sinde kerem aktürkoğlu etkisi var. kaldı ki sezonun yarısında kendi mevkisinde de oynayamadı, 10 numara pozisyonunda geçirdi ligin ilk yarısını.

    ondan önceki sezonda da maç kaçırmamış. 10 gol, 14 asist yapmış. sadece 3 kere sarı kart görmüş. kırmızı kart görmemiş. 34 lig maçının 34'ünde de sahadaymış. galatasaray bu sezonda ligde toplam 83 gol atmış.kerem aktürkoğlu bu gollerin 21'ne etki etmiş. %25 oranında atılan gollerde direkt imzası var. (9 gol-12asist - sadece lig)

    ondan bir önceki sezonda da 52 maça çıkmış. 13 gol, 13 asist yapmış. 6 kez sarı kart görmüş. kırmızı hiç görmemiş. galatasaray ligi 13. bitirmiş, attığı toplam gol sayısı 51. kerem'in ligde skora etki ettiği toplam gol sayısı 19. (10 gol-9 asist). gol katkısı burada da %37 seviyesinde. kısaca, kerem aktürkoğlu kulübümüzün itibarını kurtarmış diyebiliriz.

    çok büyük haksızlığa uğramaktadır. yerine getireceğiniz dünya üzerindeki çok üst düzey futbolcuların yüzde 95'inden kerem'in son 3 sezondaki verdiği istikrarlı katkıyı alabilmeniz mümkün değildir. üstüne maaşı diğer takım arkadaşlarına göre sakız parası bile etmez.

    gideceğim derse yolu açık olsun çünkü çok da kıymetinin bilinmediği bir yerde sürekli en formda halini bekleyen mükemmeliyetçi insanlara asla yaranabileceğini sanmıyorum. maaşına da yerli olduğu için asla yabancılar kadar zam yapılmaz zaten.

    araplar 5-6 milyon euro maaş vereceklerse hiç düşünmeden gitsin, 2 sene takılsa futbolculuk hayatı boyunca kazanacağı parayı kazanır. geri döndüğünde de kapısında yatar türk kulüpleri. zaten sürekli yerli kuralı değişiyor, yine değişir üzerine bir de imza parası kitlersin dönerken. tertemiz iş.

    hayat kısa kerem. burada ağzınla kuş da tutsan kimseye yaranamayacaksın. takımı şampiyon yapmış, rekor üzerine rekorlar kıran okan buruk seni sürekli oynatsa da burada okan hoca'dan iyi bilen milyonlar var. o yüzden yorma kendini, boşversene, biz seni gönderir yerine alırız birini, seneye de zaten yönetimsel bir kaos bekliyor bizleri, senin yerine getirirler bonservisini de ödeyip yüksek maaşlı birini rahat eder herkes. yerine gelen mertens gibi çıkmadığı sürece de senin kadar oynayamaz. mertens gibisi de zaten 7-8 senede bir denk geliyor. hatta denk gelmiyor.

    6 süper lig, 6 süper kupa, 4 türkiye kupası olan muslera'ya bilenen adamlar sana mı bilenmeyecekti allasen?
App Store'dan indirin Google Play'den alın